Yritys


AMFI Arkkitehdit Oy on aloittanut toimintansa vuonna 2003. Yhtiö on perustettu jatkamaan Arkkitehtitoimisto Kontio - Kilpiä - Valjento Oy:n liiketoimintaa. AMFI jatkaa näin vuonna 1957 alkanutta suomalaista arkkitehtuuriperinnettä.

Referenssikohteidemme skaala on hyvin laaja. Kattavan Referenssiluettelomme PDF -muodossa löydät linkin takaa. Katso myös valikoimaa kohdassa kohteet.

AMFIlla on erityisosaamista urheilurakennusten, erityisesti suurten monitoimiareenoiden suunnittelussa. Molemmat Helsingin suuret jäähallit ovat meidän suunnittelemiamme.

Vuodesta 1997 alkaen AMFI Arkkitehdit on ollut mukana useissa Venäjän projekteissa. Suunnitelmiemme mukaisia monitoimiareenoita on Venäjällä toiminnassa viidessä kaupungissa. Nämä kaikki ovat pääsarjatason (KHL) joukkueiden kotiareenoita. Uskallamme väittää, että tämä määrä KHL-jääkiekkosarjan areenoita yhden toimiston suunnittelemina lähestyy jopa maailmanennätystä alallaan.

AMFI Arkkitehdit on yhtenä kolmesta perustajajäsenestä mukana AMFI Group -nimisessä suomalaisten arkkitehtitoimistojen vientiyhteistyöryhmässä. Uskomme, että kansainvälinen toiminta tuo lisäarvoa myös kotimaan toimintaan.

Suunnittelemme tuotemallipohjaisesti. Käyttämämme ArchiCAD ohjelma on Suomessa hyvin yleinen ja tukee kaikkia nykyaikaisia tiedonsiirtomuotoja, joilla arkkitehdin työ voidaan vuorovaikutteista työskentelyä varten julkaista muiden suunnittelijoiden ja asiantuntijoiden käyttöön. Olemme ArchiCADin käytön pioneerejä Suomessa. AMFIn CAD-historia alkoi loppuvuonna 1989 ArchiCADin versiolla 3.33. Nykyään käytössä on versio 15.

Uskomme verkostoitumiseen. Kumppaneidemme avulla pystymme tarvittaessa tarjoamaan esimerkiksi suurten hankkeiden tarvitsemaa volyymiä sekä erikoisosaamista ja toisaalta myös sisustussuunnittelua ja rakenuttajapalveluita.

Kohdassa ympäristö olemme kertoneet suhtautumisestamme kestävään kehitykseen ja luonnovarojen säästeliäämpään käyttöön. Samalla sivulla on tietoja myös niistä konkreettisista palveluista, joita voimme ympäristötietoisille asiakkaillemme tarjota.